Megsérült egy hatéves gyerek

2022.06.14. 06:05

Járóbottal helyettesítette amputált lábát egy férfi vezetés közben, baleset lett a vége

Egy sülysápi férfi korábban elvesztett jobb lábát próbálta helyettesíteni a vezetésnél a járást segítő eszközzel, mi több, balesetet is okozott.

Június 8-án reggel egy Ecseren történt, személyi sérüléssel járó balesethez érkeztek a monori helyszínelők, akik nem mindennapi látvánnyal találták szemben magukat – írja a police.hu.

A kocsiban lévő gázpedál egy kék járóbottal volt kitámasztva és rögzítve: mint kiderült, a 71 éves sofőr korábban elvesztette a jobb lábát, ezért így oldotta meg a vezetéshez elengedhetetlenül szükséges pedál használatát.

Az idős férfi autójával szabálytalan előzése miatt ütközött neki egy vele egy irányba haladó, balra kanyarodni szándékozó autónak. A férfi egyik utasa, egy hatéves gyermek a baleset következtében fejsérülést szenvedett; a mentők megfigyelésre kórházba vitték.

Forrás: police.hu

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 71 éves férfival szemben szabálysértési eljárást indított – írja a közlemény alapján a life.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában