Időjárás

2018.01.24. 05:50

Változóan felhős lesz az idő szerdán

A nap csak itt-ott bújik elő. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között várható.

Napközben délen és nyugaton változóan felhős időre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Az ország többi részén általában sok lesz a felhő, inkább csak rövid napos időszakok lehetnek, az Északi-középhegység térségében pedig nagyrészt borult marad az ég, helyenként tartósabban megmaradhat a köd, és főként arrafelé néhol gyenge hóesés is előfordulhat. A délire forduló szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között várható, de délnyugaton egy-két fokkal enyhébb, északkeleten hidegebb valószínű.

Estére nyugat felől csökken a felhőzet; a Dunántúlon jórészt gyengén felhős, az Északi-középhegység területén és az Észak-Alföldön az éjszaka nagyobb részén viszont még erősen felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem lesz, de késő estig a borult részeken hószállingózás, esetleg ónos szitálás előfordulhat. A déli szél a Dunántúlon megélénkül. Késő este -2, +5, reggel +2, -5 fok között alakul a hőmérséklet.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!