rekordszámú foglalás

2018.02.25. 10:03

Több mint 30 százalékkal növelte árbevételét tavaly a Szallas.hu

Minden negyedik internetező a Szallas.hu oldalán választja ki belföldi utazását. Az elmúlt évben csaknem 1 millió éjszakát közvetített a cég.

Forrás: Pixabay

Több mint 30 százalékkal növelte árbevételét tavaly a Szallas.hu, a közvetített forgalom így elérte a 23,5 milliárd forintot. A cég 2017-ben 882 ezer vendégéjszakát adott el, külföldről származó árbevételét pedig közel 50 százalékkal növelte meg.

A turisztikai piac bővüléséhez képest is nagyot lépett előre a Szallas.hu 2017-ben: 30,9 százalékkal 3,4 milliárdra növelte árbevételét 2016-hoz képest, a közvetített forgalom 23,5 milliárd forint volt. Az oldalon foglalható szálláshelyek száma elérte a 257 ezret, ami közel 20 százalékos bővülést jelent 2016-hoz viszonyítva.

Összesen 882 ezer éjszakát közvetített a Szallas.hu, minden negyedik internetező itt választja ki belföldi úti célját,

és több mint 700 ezer vendégértékelés található már az oldalon.

A cég külföldön még dinamikusabban bővült, az országhatáron túlról származó árbevétele több mint 50 százalékkal gyarapodott.

A növekedésben jelentős szerepet játszottak az akvizíciók is, így a spanie.pl, a nocleg.pl, a nemaradjle.hu, a sporoljvelem.hu és a csakegyutazas.hu felvásárlása is. A foglalkoztatottjaik számát közel 20 százalékkal növelték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában