ünnep

2020.10.30. 09:07

Több kocsival járnak a forgalmasabb vonalakon a vonatok a hétvégén

Érdemes elővételben megvenni a menet- és helyjegyeket, mert a népszerűbb utazási időpontokban gyorsan megtelnek az InterCityk.

Budapest, 2020. október 26. Kőbánya alsóra érkezik a MÁV KISS emeletes motorvonata Monorról. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Róka László

A vasúttársaság a forgalmasabb vonalakon több kocsival indítja az InterCity vonatokat a kegyeleti ünnepeken és az őszi szünet utolsó napján várható nagyobb utasforgalom miatt – közölte a Mávinform pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy mindenszentek ünnepén a szokásos vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

A Keleti pályaudvaron, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen és Szombathelyen több tartalékjármű is rendelkezésre áll.

Azt javasolták, hogy érdemes elővételben megvenni a menet- és helyjegyeket, mert a népszerűbb utazási időpontokban gyorsan megtelnek az InterCityk.

Borítókép: Kőbánya alsóra érkezik a MÁV KISS emeletes motorvonata Monorról 2020. október 26-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában