vigyázzon!

2020.10.15. 15:11

Csalók online nyereményjátékhoz használják az ALDI logóját

Jogtalanul és megtévesztő módon használják ismeretlen csalók online nyereményjátékukhoz az ALDI logóját, a 7000 forintos ALDI ajándékkártyát ígérő hirdetéshez az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt.-nek nincs köze – közölte az áruházlánc csütörtökön.

Budapest, 2020. február 25. Az Aldi diszkontlánc I. kerületi, Mészáros utcai üzlete 2020. február 25-én. Továbbra is a részmunkaidõs foglalkoztatási modellt alkalmazza az Aldi Magyarország, mert tapasztalataik szerint ez a legjobb megoldás a megfelelõ létszámú munkaerõ biztosítására. A diszkontlánc a februári adatok szerint mintegy 3800 dolgozót foglalkoztat 144 magyarországi üzletében és biatorbágyi központjában, de csak 10-20 százalékuk dolgozik teljes, heti 40 órás munkaidõben. MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A közlemény szerint a közösségi médiában terjed annak a nyereményjátéknak a hirdetése, amely megadott hónapban született nőket keres, és regisztrációra, illetve egy kérdőív kitöltésére buzdítja őket.

A cég azonban kiemelte:

az ALDI nem hirdetett regisztrációhoz és kérdőív kitöltéséhez kapcsolt nyereményjátékot, nem ajánlott fel nyereményként 7000 forintos ALDI ajándékkártyát.

Mindezek miatt az áruházlánc azt javasolja, hogy aki találkozik a hirdetéssel, ne kattintson rá, ne töltse ki a kérdőívet, hanem félrevezetés miatt jelentsék az adott platform felületén a reklámot.

A felhasználók az ALDI által hirdetett nyereményjátékokról kizárólag az ALDI saját csatornáin – például a cég honlapján – tájékozódhatnak – olvasható a társaság közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában