Ország-világ

2020.09.30. 09:12

Szijjártó: ismét beruházás-bejelentéssel, munkahelyteremtéssel kezdtük a napot

Új logisztikai központot épít a gumiabroncs nagykereskedelmi Marso Kft. Dunaharasztiban, a magyar tulajdonban lévő cég 4,6 milliárd forintos beruházása 50 új munkahelyet teremt – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Marso Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. szeptember 30-án.

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Hozzátette: a beruházáshoz a kormány 693 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyújt. A 17 ezer négyzetméteres logisztikai bázis a cég további növekedését teszi lehetővé, és a mindennapos szállításokat az ország különböző pontjaira.

Szijjártó Péter kiemelte, hogy a logisztika az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazat Magyarországon, több mint 300 ezer embert foglakoztat.

Borítókép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Marso Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. szeptember 30-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában