szomorú vallomás

2020.10.31. 07:35

Pécsi Ildikó fiának fájdalmas nyilatkozata: Édesanyám jelenleg a legnagyobb meccsét vívja

A Kossuth-díjas színművésznő idén nyáron veszítette el imádott férjét, azóta sajnos egyre rosszabbodik az állapota.

Budapest, 2016. október 19. Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színmûvésznõ, rendezõ, érdemes és kiváló mûvész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A mûsorban Krencsey Marianne színmûvész pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: Zih Zsolt / MTVA

Élete talán legnehezebb időszakát éli Pécsi Ildikó. Ahogy azt a Ripost megírta, a Kossuth-díjas színművésznő testileg és lelkileg is nagyon le van gyengülve, amióta elveszítette imádott férjét, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgót.

Ildikó fia, Szűcs Csaba a Mokka péntek reggeli adásában megerősítette mindezt, és hozzátette, az egész család nagyon aggódik az édesanyjáért.

„Én úgy látom, hogy édesanyám talán a legnagyobb meccsét vívja jelenleg. Jelesül, hogy akarja-e ezt az életet az édesapám nélkül, vagy nem” – mondta el Csaba.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Fontos kimondani, hogy a jelen helyzetében hatalmas mérkőzés zajlik őbenne. Én alapjaiban egy óriási optimista figura vagyok, meggyőződéssel ülök itt, hogy afelé megy majd a lelke, hogy van itt még dolga, van itt még feladat. De úgy érzem, ebben az ügyben ő egy kicsit elsüllyedt” – fogalmazott a színésznő gyermeke – írja a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában