Ország-világ

2021.01.08. 13:19

Megtalálták a karcagi édesanya holttestét: hazudott a gyilkosa, nem is a Dunába dobta

Nem a Dunába dobta, hanem elásta volt élettársa holttestét a felsőlajosi férfi. A tapasztalt nyomozóknak köszönhetően derült fény az igazságra.

Forrás: police.hu

Egy karcagi nő eltűnésében kezdett eljárást a Karcagi Rendőrkapitányság még tavaly december 24-én.

Több körülményt is értékelt a hatóság, és további érdemi adatok kerültek felszínre, miután Lajosmizsénél egy erdős területen megtalálták az eltűnt nő ruháit. A körözési eljárás során feltárt gyanús körülmények arra engedtek következtetni, hogy a keresett személy bűncselekmény áldozata lett.

A gyanú rövid időn belül a nő volt élettársára terelődött, akit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – foglalta össze az előzményeket a rendőrség.

B. Attila elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy szóváltást követően bántalmazta áldozatát, aki ennek következtében életét vesztette. A férfi először azt állította, hogy a holttestet a gépkocsijával a Dunához vitte, és ott vízbe eresztette.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak hatásos kihallgatás-technikai kérdéseire csütörtökön – folytatólagos gyanúsított kihallgatásán – beismerte, hogy áldozatát nem a folyóhoz vitte, hanem lakhelyének közelében elásta – közölte pénteken a rendőrség a baon.hu cikke alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai még aznap megtalálták a holttestet. Az eljáró hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában