nehéz helyzet

2021.06.14. 14:00

Fájdalmas időszak: betegségéről vallott Vajna Tímea, ezért nem jön a baba

Andy Vajna özvegye őszinte bejegyzésben írt arról, mi minden áll jelenleg életében a gyermekvállalás útjába. Fájdalmas időszak áll mögötte.

Forrás: Shutterstock

Vajna Tímea szívszorító bejegyzésben vallott az elmúlt évek megpróbáltatásairól, amelyek a férje, Andy Vajna halála után érték őt.

Az özvegy tisztázta a sajtóban megjelent híreket: állítja, barátai nem sürgetik őt a gyermekvállalással, és jelenleg nem is áll készen az élete egy kisbaba fogadására, mert megannyi lelki problémával küzd, amelyekből igyekszik felépülni.

„Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik. Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet... (biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom). Soha nem szülnék érdekből... Nekem sokkal fontosabb a pici lelke és hogy szerető családba szülessen, valamint nekem is endometriózisom van, és a stessz sajnos egyéb más dolgokat is okozott. Mindennek szépen eljön majd az ideje, ha már így alakult az életem...”

– írta a huszonnégy órán át megtekinthető Instagram-bejegyzésében Tímea a Ripost találata szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában