Bulvár-celeb

2023.05.26. 17:39

Schobert Norbert megható vallomással állt elő

Megszólalt visszavonulása után a fitneszguru.

MW

Fotó: Bánkúti Sándor

Schobert Norbert nemrég jelentette be, hogy visszavonul cége kommunikációjától. A hír azután érkezett, hogy a fitneszguru cégét negyvenmillió forintra büntetett a Gazdasági Versenyhivatal. 

Schobert Norbert nem sokkal ezután egy szívszorító interjúban mesélt döntése hátteréről, és nyilvánosságra hozta azt a felvételt is, amely azon a csaknem végzetes napon készült, amikor sztrókot kapott.

Az üzletember most közösségi oldalán jelentkezett megint, ezúttal egy szívmelengető poszttal, amelyben feleségét, Rubint Rékát köszöntötte szeretetteli sorokkal - szúrta ki az Origo.

Az élet egy múló pillanat.

Egyszer fent, egyszer lent. Sokszor voltam a hullám tetején és alján, de Te, Te Kicsim huszonkét éve mindig velem voltál. Nem tudom az Univerzum miért sodort minket össze, de a kettőnk szerelme egy örök és megismételhetetlen találkozás. Köszönöm, hogy 2001-ben mellém álltál a színpadra és lassan az élet színpadára és együtt rengeteg embernek segítettünk teljesebb, egészségesebb életet élni. Köszönök mindent Neked, Nektek. Köszönöm Istenem" – írta Schobert Norbert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában