Bulvár-celeb

2023.05.29. 13:30

Árpa Attila jó hírt hozott: édesapja túl van az életveszélyen

Az idősebb Árpát mentők vitték kórházba egy hete.

Árpa Attila maga számolt be arról, hogy édesapja egy eldugott tanyán lett rosszul, bár ennek ellenére a mentők tíz perc alatt kiértek a helyszínre és azonnal kórházba szállították. A színész köszönetet mondott apja orvosainak és ápolóinak is a bejegyzésében, de azóta nem beszélt Árpa József állapotáról. Most azonban jó hírekkel jelentkezett a közösségi oldalán, elárulta, hogy a gyors beavatkozásnak köszönhetően apja túl van az életveszélyen, sőt már a kórházat is elhagyhatta – vette észre a színész bejegyzését az Origo.

„Köszönjük, hogy ennyien aggódtatok. Hazaengedték, Joschi Arpa jól van.

Külön köszönet a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika dolgozóinak és László Gellér professzornak” – írta megkönnyebbülten Árpa Attila, aki egy fotót is mutatott édesapjáról, melyen még jól látszik a kórházi kötés helye a karján. Fia rögtön egy közös ebéddel köszöntötte a kórházat elhagyó édesapját, aki egy steakkel ünnepelte, hogy jobban van – idézi a Bors Árpa Attila bejegyzését, amit a linkre kattintva tekinthet meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában