Bulvár-celeb

2023.04.27. 14:21

Shane Tusupnak elege lett: végre elmondta, mi történt köztük Szabó Zsófival

Elege lett a pletykákból.

Shane Tusup és Szabó Zsófi, amikor még rendben volt minden

Forrás: Origo

Shane Tusup úgy döntött, hogy a saját közösségi oldalán tisztázza a róla terjedő pletykákat, miszerint egy erőszakos és agresszív személyiség, aki bántalmazta korábbi partnereit. Eddig nem reagált ezekre a híresztelésekre, pedig exfelesége, Hosszú Katinka is elhintette róla, hogy bántalmazó. Tusup most megelégelte azt, hogy bárki következmények nélkül terjeszthet róla rosszindulatú híreszteléseket, egy nagyon hosszú bejegyzésben taglalta az elmúlt időszakot és reagált az ellene felhozott vádakra.

„Esetemben azonban sajnos úgy tűnik, nem igaz a mondás, miszerint minden csoda három napig tart. Mivel nem mentem bele a sárdobálásba, nem reagáltam a személyemet érintő híresztelésekre, odáig fajultak az események, hogy már a sportban betöltött szerepem és szakmai pályafutásom is belekereveredett a hazugsághalmazba. Ez már tényleg túlmegy azon a határon, amit szó nélkül hagyhatok. Haladjunk azonban sorban:

Soha nem emeltem kezet egyik párkapcsolatomban sem a másik félre. Nem bántottam egyik páromat sem, és nem éltem vissza a fizikai fölényemmel.

Tudtommal ők sem állították az ellenkezőjét, csupán nem tagadták, amikor egy harmadik fél terjeszteni kezdte, ezzel elindítva ezt a lavinát. Ebben a témában azóta is mindig, »neve elhallgatását kérő barát, kolléga« nyilatkozik, amit ezentúl szintén nem vagyok hajlandó szó nélkül hagyni, és mivel maximálisan kimeríti a hitelrontás, rágalmazás és becsületsértés fogalmát, ezen állítások terjesztése is jogi következményekkel jár majd” – tette közzé a nyilatkozatot az Origo.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában