Bulvár-celeb

2023.04.22. 15:00

Nagyon durva vádakkal illetik Maradonát, vajon ki fogja tisztára mosni az emlékét?

Lassan 3 éve, hogy elhunyt, de a mai napig vannak, akik be akarják feketítetni a legendát.

Maradona 2008-ban

Forrás: AFP

A Napoli olasz futballklub, a vezetősége és a rajongótábora sem hajlandó utólag sárral megdobálni a 2020-ban elhunyt világhírű labdarúgó, Diego Maradona emlékét - írja a Bors.

Maradona múltjából ismét előkerült egy kubai nő, Mavys Álvarez, aki videóval támasztva alá állításait azt bizonygatta, hogy az argentin futballista 2001-ben nemi erőszakot követett el rajta.

 Álvarez most Miamiban él, és – amint azt évtizedekkel ezelőtt tette - ismét előállt teóriájával. Elmesélte, hogy Maradona és emberkereskedő barátai 16 éves korában Argentínába repítették, később Kubában éltek együtt. Egy 2000-ben készült videón Maradona látható, amint a kamerát fogja, eközben a hölgy az ágyon fekszik vele hároméves kapcsolatuk kezdetén.

A lány állítása szerint maradona havannai drogelvonó-kúráján nemi erőszakot követett el, befogta a tinédzser száját, és szexelt vele. Álvarez mostani állításait rengeteg új bizonyítékkal támasztotta alá.

A súlyos vádak ellenére azonban sem a Napoli vezetői, sem szurkolóinak egyesülete nem nyilatkozik. Ez azért figyelemre méltó, mert a Napoli továbbra is profitál Maradona imázsából, sőt a stadionját is róla nevezte el. 

A dél-olasz városban nem ítélik meg Maradonát, és nem is foglalkoznak ezekkel a vádakkal. Kapcsolata a Napoli szurkolóival holta után is hihetetlenül erős maradt, rajongói nem felejtik. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában