Bulvár-celeb

2023.04.28. 05:02

Molnár Anikó elárulta, miért nem áll vele szóba sok férfi

A 47 éves OnlyFans-modell már régóta nehezen talál magának párt.

Fotó: Instagram

Molnár Anikó, az egykori Nagy Ő néhány hónapja vágott bele élete egyik legnagyobb vállalkozásába: regisztrált az OnlyFansre, ahol erotikus képeit árulja előfizetőinek. Molnár Anikó tarolt az oldalon, már most is több milliót keresett a fotóival, ám civil foglalkozását, a sminktetoválást sem hagyta abba. 

A Mokkában elmondta, eredetileg a pénz miatt regisztrált az oldalra, anyagilag is szerette volna támogatni édesanyját. Azonban nem csak emiatt hozta meg ezt a döntést: 

meg szeretné mutatni a negyvenes nőknek, hogy ők is lehetnek vonzóak, nem csak a huszonévesek.

Anikó nem tagadta: neki is önbizalmat ad, hogy szép fotók készülnek róla, ugyanakkor jobban látja a hibáit is. A Mokka műsorvezetőinek kérdésére azt is elmondta, mióta ismert lett, nehezen talál magának párt, 

de nem gondolja, hogy az OnlyFans-oldala miatt fordulna el tőle az a férfi, aki tényleg érdeklődne iránta, hiszen akit ez zavar, annak valószínűleg már az sem tetszett, amikor a Playboyban megmutatta magát, vagy a valóságshow-ban meztelenül láthatták, amikor zuhanyzott. 

Ilyen férfire pedig nem is vágyik – tette hozzá a 47 éves erotikus modell.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában