Bulvár-celeb

2023.04.09. 07:50

Ilyen luxusban nyaral a szerelmével Gelencsér Timi

Romatikus vakáció.

Forrás: Ripost

Bár a nagy szerelmeket roppant nehéz eltitkolni, Gelencsér Tímeának sikerült egy éven keresztül mélyen hallgatnia arról, hogy egy fiatal és sármos férfi elcsavarta a fejét - írja a Bors.

 

A műsorvezető csak a napokban mutatta meg civil párját a követőinek, egy romantikus hangulatú fotóval leplezte le a férfi kilétét. 

 

Úgy fogalmazott, hogy most már szeretnének közösen megjelenni rendezvényeken, és semmi kedvük ahhoz, hogy az emberek összesúgjanak a hátuk mögött és pusmogjanak róluk. Fő az őszinteség!

Az egykori szépségkirálynő vélhetően megkönnyebbült a bejelentéstől, és az azt követő pozitív visszajelzéseket követően, mert pénteken egy újabb közös képpel lepte meg az internet népét, igaz, ez már sejtelmesebb, hiszen kedveséből nem sok minden látszik.

Az viszont rögtön kiderül, hogy a szerelmesek már túl vannak egy álomvakáción. A  fotó tanúsága szerint Timi lovagja egy roppant impozáns helyre repítette a Dancing with the Stars első szériájának győztesét, akit még soha nem láttunk ennyire boldognak.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában