Bulvár-celeb

2023.04.04. 13:00

Elképesztő meglepetést kapott 16. születésnapjára Kóbor Léna

Az Omega néhai énekesének lánya a legszebb tinikorba lépett.

Forrás: TV2

Léna igazi tini: táncol, énekel, imádja a kamaszok felhőtlen mindennapjait, emellett azonban nagyon komolyan veszi az életet. Komoly terveket szövöget a jövőjére nézve, amelyben a legfontosabb szerepet a tanulás, valamint a diploma megszerzése kapja - derül ki a Bors cikkéből.

Emellett a zene mindig is az egyik legfontosabb dolog lesz életében, Léna nemsokára színházban is megmutatja csillogó tehetségét. A tanulás azonban akkor is fontos, ha az embernek olyan világhírű legenda volt az édesapja, mint az Omega együttes frontembere, Kóbor János, Mecky. 

Látszik, hogy sokan szeretik őt az iskolájában, erre mi sem jobb bizonyíték, hogy szülinapost a jeles reggelen diáktársai ajándékokkal halmozták el.

Nekem van a legcsodálatosabb osztályom!!! Így vártak reggel!

– írta lelkesen Léna, és látni a boldogságot az arcán.

Forrás: Instagram

Az immár 16 éves Kóbor Léna reméli, hogy édesapja odafentről mindig büszke lesz majd rá. Az ünnepeltet karamellás bonbonnal, csokival, fánkkal, süteményekkel, és még egy különleges emlékeket felvonultató fénykép-kollázzsal is meglepték a barátai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában