Bulvár-celeb

2023.03.04. 06:30

Látta már Schobert Norbertet Tarzanként? Most itt a jó alkalom

Rubint Réka meglepő képet posztolt, úrrá lett rajta a nosztalgia.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Aki figyelemmel kíséri a Schobert házaspár közösségi oldalait, az felfigyelhetett arra, hogy mostanában régi, 20 évvel ezelőtti képeket is megosztanak a követőkkel. Legutóbb éppen Réka posztolt egy képet, amelyen a házaspár Tarzanként és Jane-ként pózol egy pálmafán.  A Bors megkereste Rubint Rékát, aki szívesen mesélt a fotó történetéről-

Norbi az új telefonjába tette át a képeket, amikor rátalált a régi fotókra. Ezért osztotta meg korábban, most  pedig, emlékként dobta fel a telefon, így én is megosztottam.

Réka elárulta, hogy féltve őrzött kincsekként óvják a régi képeiket, emlékeiket, albumjaikat és gyakran átlapozzák ezeket a gyerekeikkel, mesélnek és felidézik a régi nyaralásokat, szülinapozásokat, családi eseményeket.

Szerintem annyira jó, amikor az ember videók , fotók által vissza tudja idézni azokat a pillanatokat, amelyek fontosak voltak számára. Csodálatos dolog fotókat és videókat készíteni, ezért nem csak a családi programokra, de minden táboromba is viszek magammal fotóst, aki megörökíti az eseményeket.

Tavaly nyáron Korfun nyaralt a család, ahol az említett kép is készült 20 évvel ezelőtt, és a gyerekeknek is megmutatták a számukra kedves helyeket. 

Elvittük a gyerekeket azokra a helyekre, ahol mi nyaraltunk fiatal korunkban. Óriási nosztalgia volt elmenni ahhoz az apartmanhoz, ahol anno megszálltunk, leülni a lányommal ugyanarra a tengerpartra, ahol ő ült velem másfél évesen. Szívből kívánom, hogy 20 év múlva ugyanígy üljünk, csak akkor már a kis unokámmal együtt.

- mondta lelkesen Rubint Réka, aki már 22 éve házas Norbival, így van min nosztalgiázniuk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában