Spirituális alapok

2023.03.05. 11:01

Bár már készen áll egy új kapcsolatra, nem keresi kényszeresen az igazit Csősz Boglárka

A színésznő-üzletasszony tavaly nyár óta hivatalosan is szingli, mégsem próbálkoznak nála olyan sokan.

Forrás: Bors

Csősz Boglárkát egyszerűen nem lehetett nem észrevenni kedd este az egyik belvárosi plázában, ahol bemutatták a 129 című magyar sci-fit, melynek nemcsak producere, de szereplője is. A színésznő-üzletasszonyt a Bors faggatta arról, hogy minek köszönhető a jól látható kiegyensúlyozottsága, és persze rákérdeztek arra is, hogy a válása után készen áll -e az új szerelemre.

Az a jó, hogy szerintem van egy stílusom, ami miatt nem igazán próbálkoznak olyan gyorsan nálam a pasik. Mindig van egy szűrő, és ebből én profitálok is, hiszen nem dömping van felém. A férfiak körülöttem érzik azt, hogy mi nálam a szint

– fogalmazott Bogi, majd hozzátette, nála a szerelem kérdése is spirituális alapokon nyugszik.

Egyébként minden szempontból nyitott szemmel járok, mert ilyen típusú ember vagyok. Ugyanakkor azt gondolom, hogy minden ilyen jellegű dolgot érdemes a sorsra bízni. Hiszek abban, hogy az univerzumban történnek olyan események, amelyek előre meg vannak írva, vagyis meg kell történniük. Én nem forszírozom a kapcsolat lehetőségét, csak hagyom, hogy történjenek az események – mondta a film premierjén Csősz Boglárka.

A teljes cikket itt olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában