Bulvár-celeb

2023.02.11. 17:35

Varga Viktort meg kellett műteni, borzalmas, amit kiszedtek belőle

Meg is mutatta mit távolítottak el a szájából...

Forrás: Origo

Varga Viktor egy trópusokon honos élősködővel küzdött már évek óta, mely csak enyhe fogfájással kezdődött. A zenész maga sem gondolta volna, hogy ilyen ritka problémával néz szembe, amit speciális fogászati beavatkozással tudtak csak orvosolni - írja az Origo.

"Amikor pár éve Varanassiban az utcán nevelkedtem a sadhuk (szentemberek) tanítványaként, még nem sejtettem, hogy az a furcsa fájás, ami ott kezdődött a metszőfogam gyökerében, vajon mi lehetett. Több év telt el azóta, s már akkorára dagadt az ínyem, hogy muszáj volt elmennem fogorvoshoz, ahol nem igazán derült ki a röntgeneken, hogy mi történik.

Rengeteg vizsgálat után a trópusi betegségek osztályán előrébb jutottunk és most megműtöttek. Embereknél szinte elő sem forduló dolog volt ez (alahambra benghalesis), azaz a bengáli fogféreg, ami leginkább a bengáli tigriseket támadta, támadja, valószínűleg a nyers húsból


 

Amit a fotókon láthattok, az a betokosodott ivadékai a féregnek, ami az ínyen bemászik a fog belsejébe és élősködik. Szerencsére sikeresen eltávolítottuk a műtét során..." - írta a horrorba illő történetet képei mellé Varga Viktor, akinek a műtét után valószínűleg teljesen megoldódik a problémája.

A képekért csak az kattintson ide, akit nem borzaszt az ilyen látvány.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában