Bulvár-celeb

2023.02.16. 09:22

Mégsem lesz olyan egyszerű L.L. Junior válása: kiderült, min mehet a vita

Így valószínűleg nem lesz zökkenőmentes a válás.

Fotó: Markovics Gábor

A Bors információi szerint nemcsak az óriási vagyonról, de lehet, hogy a gyermekelhelyezésről sem tud majd könnyen megegyezni L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga. 

A pár még tavaly decemberben jelentette be, hogy véget ért a házasságuk, és bár az okokról sosem beszéltek, L.L. Junior nem tagadta, már új szerelme van: Dárdai Blanka énekesnővel alkotott egy párt. 

Bár egy ideje nem beszélnek kapcsolatukról, kérdéses, hogy még együtt vannak-e.

Az viszont biztos, hogy a válóper elindult, bár tárgyalás még nem volt, ugyanis az elsőt elhalasztották, jelenleg pedig az énekes Dominikán van. Amint néhány hónap múlva visszajön, folytatódnak a tárgyalások.

A tét óriási: meg kell egyezniük ugyanis egy 300 milliós törökbálinti házról, amely egyébként Kinga nevén van.

A Bors friss információi szerint pedig ennél többről is szó van: a házaspár egy közeli ismerőse azt mondta a lapnak, közös lányuk felügyeletéért is folyik majd a harc. Junior ugyanis azt szeretné, ha lánya, Lili a hétköznapokon nála lehetne.

„Junior rajong a gyermekeiért, akikkel minél több időt együtt szeretne tölteni. Lacikával sok közös programjuk van, és ugyanígy szeretne a »kis szerelmével«, Lilivel is lenni. Ehhez azonban beadványt kellett írnia, hiszen a kislány édesanyja is magának szeretné a gyermeket. Junior kérése az volt, hogy hétfőtől csütörtökig lehessen nála a kicsi

– mondta a lapnak egy közeli barát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában