Bulvár-celeb

2023.02.17. 11:00

Érthetetlen: Lagzi Lajcsi úgy tervezi, nem megy börtönbe

Az nem zavarja, hogy elítélték...

Galambos Lajos még mindig úgy gondolja, hogy megúszhatja a börtönt.

Forrás: Origo

Galambos Lajos áram-, gáz- és vízlopási ügye már 2015 óta tart. Az ismert művész az ügy tárgyalása alatt végig ártatlannak vallotta magát. Ennek ellenére a Budapest Környéki Törvényszék, mint másodfokú bíróság december 7-én 

 

jogerősen három év hat hónap szabadságvesztésre ítélte a zenészt, akinek tegnap kellett volna megkezdenie büntetését, amit nem tett meg.

 

A Hír TV Radar című műsorának nyilatkozott Galambos Lajos azok után, hogy noha beharangozták, mégsem jelent meg szerda reggel a börtönben. Lajcsi szerint szó sincs arról, hogy kibújna a felelősség alól, de a bevonulásig további vizsgálatok várhatnak rá – mondta a műsorban, és arról beszélt, mire készül most.

 

– Nem kellett bevonulnom, orvosi indokom volt erre. Jelenlegi állapotomban orvos szakértőt rendelt ki a bíróság. Annak a vizsgálatnak alávetem magam. Ha enélkül vittek volna el, azt emberkísérletnek nevezném.

 

Galambos kifejtette, minden jogorvoslatot ki fog használni, hogy bizonyítsa igazát. Ha mégis be kell vonulnia, akkor áll elébe – mondta az interjúban, amit teljes terjedelmében itt lehet meghallgatni.

– Mindenre fel lehet készülni, a börtönbüntetés nem halálbüntetés. Onnan vissza lehet jönni. Meg fogom a harcomat vívni. Ha bekerülök, én ott is meg fogom a helyemet találni. 

 

Énekkart, vagy zenekart fogok szervezni – mondta a zenész, aki azért kijelentette, egyelőre a másik forgatókönyvben gondolkozik, abban, hogy egyáltalán nem kerül a rácsok mögé.

 

Érdekes...

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában