Bulvár-celeb

2023.01.10. 05:25

Pécsi Ildikó imádott kertje megsemmisült

Szomorú fordulatot vett a hagyaték sorsa.

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Tavaly december elején írt arról az egyik napilap, hogy a két éve elhunyt Pécsi Ildikó minden bizonnyal mosolyogna fentről, ha láthatná, mi történt imádott gödöllői otthonával. Ezt nyilatkozta legalábbis a néhai színésznő fia, Szűcs Csaba.

„Nyugodt szívvel megyek arrafele, mert a ház nagyon jó kezekbe került. Egy szimpatikus házaspár vette meg, ők kutyákkal is foglalkoznak és imádják a növényeket. Semmit nem változtattak sem az épületen, sem a kerten. Úgy ápolják édesanyám legendás növényeit, mint ahogyan ő tette. Biztos vagyok benne, hogy anyukám mosolyogva nézi fentről az otthonát, hogy milyen szépen vigyáznak rá”

– nyilatkozta akkor Csaba, csakhogy sajnos mégsem így alakult a kert sorsa.

A Bors megtudta, hogy bár a ház valóban megmaradt, a gyönyörű telket hat részre osztották fel, ami azt jelenti, hogy Ildikó imádott kertje szinte megsemmisült, a számára oly fontos fák nagy részét is ki kellett vágni. 

Komoly építkezés zajlik a színésznő egykori kertjében
Forrás: Bors

„A ház maga megmaradt, de a telekből nem maradt semmi, ahogy a kertből sem. Szomorú látvány, annyi bizonyos. Valamelyik területen már zajlik az építkezés, ikerházakat fognak felhúzni” – árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki képeket is küldött az építési munkálatokról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában