Bulvár-celeb

2023.01.21. 14:50

Elviselhetetlen fájdalmai vannak Singh Vikinek, a rajongóitól kért segítséget

Évtizedek ót tartó komoly betegséggel küzd a gyönyörű énekesnő, orvostól orvosig jár.

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Singh Viki teljesen tanácstalan, mivel évek óta  nagyon erős migrén kínozza, és bár sok gyógymódot kipróbált, sajnos egyik sem nyújtott hosszú távú megoldást. Ezért nem meglepő, hogy az énekesnő a követőitől kért segítséget.

"Most már lassan 30 éve, hogy napi szinten (de legalább heti 1-2x) fáj a fejem. Jobb későn, mint soha alapon most ezt szeretném ténylegesen, alaposan kivizsgáltatni!"

– írta Viki, aki érthető módon nagyon szeretne megoldást találni a problémájára. 

Korábban több szakembert is felkeresett, járt már természetgyógyásznál, kineziológusnál, illetve migrén piercinget is szúratott a fülébe, ami részben segített, de a probléma időről időre visszatér.

"Gyerekkoromban voltunk kivizsgáláson, az orvos azt mondta, hogy: Ne aggódjon anyuka, majd kinövi. Ez sajnos nem történt meg, hanem még annál is rosszabb lett. Az évek alatt fejlődött a gyógyszeripar, ezért megoldás tudott lenni, hogy felváltva kapkodtam a különböző készítményeket, csak egy bizonyos ponton túl már ezek sem használtak. Amikor hat darab fájdalomcsillapítót szedek be, akkor elgondolkodok rajta, hogy ez biztos, jó lesz-e így"

 – mondta el Viki a Bors cikkében.  

"Sejtem egyébként, hogy a gerincferdülésemből indul ki ez az egész, mivel jobb oldalon ellentartanak az izmaim, onnan indul a fájdalom. Hidegfrontoknál is fáj a fejem, van, ami a stressz miatt alakul ki, vagy akkor, ha szomjas vagyok, illetve az intenzív testmozgásnál is jelentkezik. 

Nem vagyok orvos, ezért nem akarok találgatni, szeretném, ha egy hozzáértő szakember megvizsgálna! 

Kukkantsanak bele a fejembe, világítsanak át és mondják meg, hogy mi okozza a fájdalmat és mi az a gyógyszer terápia vagy bármi, amit alkalmazhatok – magyarázta Viki, s bízik abban, hogy mihamarabb válaszokat kap a kérdéseire és enyhülést a kínzó fájdalomra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában