Nagy dobásra készül

2023.01.15. 08:55

Elhagyja az országot L. L. Junior

A rapper azonban most nem csak pihenni megy, úgy döntött, kint élő barátjával közös vállalkozásba kezdenek.

Forrás: Facebook

"Sándorral tizenhat éve vagyunk barátok. Ő jó ideje turistavezetőként dolgozik kint, különböző programokat szervez az ott nyaraló magyaroknak. Most pedig csinálunk egy közös befektetést: a Karib-tengeren hajóutakat szervezünk majd, ahol tradicionális kubai bachata zenekarral fogok fellépni hetente kétszer. Klasszikus magyar dalokat adunk majd elő különböző feldolgozásokban" - nyilatkozta a zenész - írja a Life

Hogy pontosan mikor utazik, nem tudni, ez attól is függ, hogyan tudnak megegyezni Körtvélyessy Kingával a válásuk részleteiről.

"A válóperünk január végére van kiírva, de most kértünk halasztást, mert szeretnék az ügyvédeink segítségével békés úton, bíróság nélkül megállapodni. Ha sikerül a halasztás és a peren kívül megállapodás, indulok is ki, minden ettől függ" - mondta Junior a Blikknek.

Junior néhány napja arról beszélt, legutóbbi koncertjük volt az utolsó, a Fekete Vonat nem lép fel többé együtt, a Budapest Park koncertet is lemondták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában