Bulvár-celeb

2022.12.24. 21:00

Így ünnepelnek karácsonykor a hazai sztárok

Van aki munkával, van aki hatalmas bulival tölti a karácsonyt.

Forrás: Instagram

Árpa Attila főz és nagy bulit csap

 

A Nagy Ő sztárja elárulta, hogy most először ünnepli szingliként a karácsonyt, mivel nem sikerült megtalálnia a szerelmet a TV2 társkereső műsorában. A színész számára talán ez jelenti az egyik legnagyobb változást az előző évekhez képest. MOzgalmas lesz számára a karácsony - írja az Origo.

Egyik este a szűk családdal, majd másnap vidéken, a család többi tagjával, harmadik este pedig a barátaival ünnepel. Ilyenkor ő főz, és általában bouillabaisse levest csinál, ami egy francia halászlé.

Főételként kacsát süt vagy libamájat, desszertet viszont nem készít, mert a megszokottnál sokkal több édességet esznek az ünnepek alatt. Ha valami oknál fogva nagyon késésben lenne a szervezéssel, akkor a karácsonyi menüt egy étteremből rendeli meg. Ajándékozni kizárólag a lányának szokott karácsonykor, a családdal az együtt töltött időre koncentrálnak.

Köllő Babett napokig mosogat a vendégek után

Forrás: Instagram

Köllő Babett imádja a karácsonyt, de számára az ünnepek alatt sincs megállás.
A színésznő általában harmincfős vendégseregre főz, majd napokig mosogat. Már napokkal korábban elkezdi a készülődést a konyhában.

Köllő Babett asztaláról nem hiányozhat az ünnepi zserbó, a Lajcsi-szelet és a mézeskalács sem. Szenteste csak a szűk családdal, kislányával és férjével ünnepel, karácsony másnapján már a nagyobb család érkezik hozzájuk, akiknek jellemzően húslevest, sóletet, libacombot készít. A gyerekeknek külön főz, nekik rántott húst és krumplipürét kínál.

A Covid-járvány előtti időkben volt szokása, hogy egy napot az egyedülálló barátaival ünnepelt azért, hogy ne érezzék magukat olyan magányosnak, de ma már csak a családdal tervez. Köllő Babettéknél csak a szűk családdal szokás egymásnak ajándékozni, viszont a családban lévő gyerekeket mindig igyekszik meglepni valamivel.

Till Attila imádja az ajándékokat

Forrás: Instagram

Till Attiláéknál évről évre kizárólag családi körben telik a karácsony, nem változtatnak a bevett szokásokon. Jellemzően halászlé a menü, valódi fenyőt állítanak, majd együtt díszítik fel, miközben hangolódnak a karácsonyra, és mindenki megajándékozza egymást.

 

Nálunk gyűlik össze a család. Mindig van halászlé, rántott ponty. Régen mindig én csináltam a halászlét, de mostanában rendeljük, mert találtunk egy helyet, ahol verhetetlenül finom" 

 

- mondta Till Attila.

Kis Grófo 20 kiló töltött káposztával készül

Forrás: Ripost

Az ország Bulibárója a szentestét szűk családi körben, meghitt hangulatban tölti, ám december 25-én az egyik nagybátyjáéknál összegyűl az egész család, hogy egy igazi terülj-terülj asztalkámat rendezzenek. 

"Vagy 40-50 főre készül majd a töltött káposzta, ami legalább 20 kilót jelent. Ez a család kedvence, de ez még nem minden! Lesz ott pacal bőségesen, sült húsok hatalmas tálakon felszolgálva, sütemények, sőt, édesapám kedvenc fogása is az asztalra kerül. Ez mindenféle tyúkbelsőségeket jelent, ez volt a specialitása, imádta" - mondta a Ripostnak Kis Grófo, akinek a nyála folyik az asztalnál ülve, ugyanis jó ideje diétázik, így nagyon meg kell válogatnia, hogy mit eszik.

Első közös karácsonyukra készülnek Vastag Csabáék

Forrás: Bors

„Szeretnénk, ha mindkettőnk családja nálunk ülné körbe az asztalt”
– A karácsony mindkettőnk számára az egyik legfontosabb ünnep, hiszen nagy családban nőttünk fel és az értékeink, melyeket otthonról hoztunk, közösek.

 

Ennek fontos eleme, hogy szenteste mindannyian együtt üljünk az asztal körül.

 

Számomra pedig van még egy extra jelentősége is az karácsonynak, hiszen ilyenkor nem vállalok fellépést sem, pont azért, hogy én is ott lehessek a családdal – mondta a Borsnak Vastag Csaba, akitől Evelin vette át a szót.

– Az idei az első olyan ünnepünk, amire igazán együtt készülünk. Azt szeretnénk, ha mindkettőnk családja nálunk ülné körbe az asztalt és egy hatalmas, szeretetteljes ünneplés kerekedne a karácsonyból. Mi tízen vagyunk testvérek, így a „hatalmas” esetünkben nem csupán szójáték – nevetett az énekes menyasszonya.

Korda György és Balázs Klári kettesben karácsonyoznak

Forrás: MTVA

A Korda házaspár már felkészült a karácsonyi vacsorára. "A kedvenc karácsonyi dalom a Fehér Karácsony. Mindig ezt hallgatjuk, meg Charles Gounod Ave Maria című szerzeményét.

 

Ahogy a szüleink és a hozzátartozóink már elmentek, és itt hagytak minket, most már évek óta csak kettesben ünnepeljük a szentestét.

 

Az is meghitt persze, de hiányoznak azok a barátok, családtagok, akikkel éveken keresztül töltöttük ezt az időszakot.
Elvesztésük miatt szenteste mindig csak ketten vagyunk, aztán megyünk rokonokhoz, barátokhoz" - mesélték a Borsnak.

Rubint Rékáék kockás pizsiben ünnepelnek

Forrás: Instagram

A Schobert család természetesen családi körben töltötte a szentestét. Réka imád meglepetést okozni és az idei nyagyon jól sikerült neki. Névreszóló, egyforma pizsiket ajándékozott. Ez a frissen megosztott Instagram posztjából derül ki. 

Gáspárék élőben jelentkeztek

Forrás: Instagram

A Gáspár család hű önmagához. Instagram sztoriban egyenesen a vacsoraasztaltól jelentkeztek be. Együtt az egész família, Bea csodás vacsorát varázsolt.

Hajdú Péter csodás családi képpel üzent

Forrás: Instagram

Hajdú Péter egy Ady Endre verssel köszöntötte követőit, amelyet egy gyönyörű családi kép alá írt.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában