Bulvár-celeb

2022.10.27. 12:00

Nem sokon múlt Bodrogi Gyula élete: friss hírek érkeztek a színészről

A színész rossz egészségügyi állapota miatt többször is kórházba került az elmúlt időszakban. Merkely Béla professzor a Kossuth-díjas művész mielőbbi kivizsgálását sürgette, szerinte nem sokon múlt az élete.

Fotó: MTI / Kovács Attila

Bodrogi Gyula az elmúlt egy évben kétszer is kórházba került, aktuális egészségügyi állapotáról a szerda reggeli Mokkában mesélt.

A 88 éves színész legutóbb annyira rosszul lett, hogy Merkely Béla professzor javaslatára azonnal kivizsgáltatta magát, gyógyulása óta azonban újra visszatért a színpadra.

Hatvannégy éve színházi ember, jelenleg is több darabban játszik. Az elkövetkezendő időszakban a Házasság Palermóban című előadásban látható, az Édeskeserűt és A nagymestert még próbálják. Ezenkívül még a Nemzeti Színházban alkot maradandót, többek között a Tizenhárom almafában és az Egri csillagokban vállalt szerepet.

Mind a próbákra, mind az előadásokra autóval közlekedik, hiszen egészségügyi állapota még megengedi, hogy volán mögé üljön.

Bodrogi Gyulának ugyan gyógyszereket kell szednie, viszont gyógyulásában mégis inkább az irodalom, a színház és a család ereje segíti.

A Nemzet Színésze Seress Rezső gondolataival zárta a beszélgetést: 

„Az élet egy nagy csodálatos semmi, Hát miért ne lennék boldog és vidám? És abban nekem nem parancsol senki, Hogy kit szeressek, s ki a cimborám!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában