Nehéz időszak

2022.10.10. 16:45

Bevallották: válságban Gáspár Beáék házassága

Gáspár Győző és Gáspár Bea régóta házasok, két lányt felneveltek, akik már elhagyták a családi házat. A házaspár magára maradt a hatalmas családi házban és Gáspár Győző betegsége is éket vert közéjük. Gáspár Bea őszintén elmesélte, hogy milyen nehéz időszak áll mögöttük.

Fotó: TV2

Hétfőn startol a TV2 műsorán az Ázsia Expressz kalandreality legújabb évada, melyben a válságban lévő házaspár is feltűnik. Gáspár Bea elmesélte, hogy közeli barátaik tartottak attól, ha útnak indulnak, az véget vet a házasságuknak, de ennek az ellenkezője történt.

– Az utóbbi időszakban nagyon sok volt a vita Győző és köztem. Szinte már csak lakótársként éltünk egymás mellett. A végén már arra sem vettük a fáradtságot, hogy veszekedjünk. 

Fel is tettük a kérdést: van még értelme folytatnunk a házasságunkat? – mondta a Borsnak Bea, 

akit óva intettek többen is a műsorral járó feszültségtől, de ez mégsem hátráltatta őket semmiben.

– Aztán minden helyrejött köztünk Ázsiában. Újra eszünkbe jutott, hogy egymás nélkül már nem tudunk élni. Annyira egymásra voltunk utalva a forgatás alatt, hogy ez megerősítette az egymásba vetett hitünket. Minden egyes napot összekapaszkodva éltünk túl – vallotta be őszintén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában