Hoppá!

2022.10.01. 17:30

Árpa Attila hamarosan influenszer lesz, addig meg latin lánykákat néz az interneten

A TV2 legújabb Nagy Ő-je még egy darabig büntetlenül nézegethet fiatal lányokat a TikTokon, de hamarosan érkezik a cenzor.

Forrás: TV2

Hogy egy régi klasszikust idézzünk, Árpa Attila is beszállt az internetbe. Esetében ez annyit tesz, hogy egy ideje tartalmakat "gyárt" a fiatalok által leginkább kedvelt felületre, vagyis a TikTokra. Egyébként nem is csinálja rosszul. Influenszernek még nem mondanánk, de szépen gyarapodnak a követői - szúrta ki a Ripost.

A színész-tévés szakember most a TikTok algoritmusáról értekezett picit. Egyrészt elmondja, hogy végre sikerült elérnie, hogy egy általa nagyon nem kedvelt karakter videóit már nem dobálja fel neki a platform, másrészt pedig "őszinte" csodálkozását fejezte ki afelett, hogy mostanában 19 éves latin táncoslányok lepik el a képernyőjét, ha a TikTokot pörgeti. 

Mi persze értjük a szarkazmust, amiből Árpa most jelesre is vizsgázott.

Nos, ha Nagy Ő-ként megtalálja az igazit, az algoritmus tolhatja a cicás, kutyás, pecás videókat, mert lányokat nem nézegethet többet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában