Őszinte vallomás

2022.08.16. 05:55

Zsidró Tamás: ettől a szerelemtől újra tinédzsernek érzem magam

Két hónappal ezelőtt egy Instagramra feltöltött ártatlan képpel akaratlanul elárulta magát, nem sokkal később pedig ki is derült, hogy újra szerelmes Zsidró Tamás, a sztárfodrász.

Fotó: Markovics Gabor

Tamás régóta vágyott már társra, de sosem kereste görcsösen azt a nőt, akivel megoszthatja a mindennapjait. A korábban készült cikkben elmesélte, hogy kedvesével együtt élnek és nagyon boldogok. A Bors arról kérdezte őt, azóta, hogy alakult a kapcsolatuk.

– Köszönjük szépen, minden szuper, nagyon jól vagyunk együtt – kezdte lapunknak a fodrász, s megtudtuk tőle, vajon megmutatja-e párját a közeljövőben.

– Bár nem akartam bejelenteni, hogy együtt vagyunk, de a fotó miatt kiderült. A kedvesem magánember, külön kérése volt, hogy nem akar a médiában mutatkozni, amit én maximálisan tiszteletben tartok és elfogadom. Ma már én is egyre jobban azt vallom, hogy a privát életem csak ránk és a hozzánk közelállókra tartozik, nem kell mindenáron kiteregetni a magánéleti fejleményeket a nagy nyilvánosság elé, mert azok sokszor bizony rosszul sülnek el – vélekedik Tamás.

– Tudom, hogy az emberek felkapják a fejüket, és szeretnek arról olvasni, hogy valaki újra szerelmes. Bár nem vagyok már tinédzser, de nagyon örülök, hogy ettől a szerelemtől újra annak érezhetem magam... 

– zárta gondolatait nevetve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában