Hatalmas küzdelem

2022.08.18. 05:05

Megrázó sorokkal üzent a gyógyulása első születésnapját ünneplő Fresh Andi

Az énekesnő mögött küzdelmes hónapok vannak, de győztesen került ki a halálos kórral vívott harcból.

Fresh Andi

Forrás: youtube

A legtöbben el sem tudják képzelni, mi mindenen ment keresztül Fresh Andi az utóbbi másfél évben, miután tavaly januárban egy csomót talált a mellében. Azonnal orvoshoz fordult, ahol megtudta a lesújtó hírt: rosszindulatú daganat alakult ki a testében. Az elváltozást csak 16 kemoterápiás kezelés után tudták eltávolítani. Ez az időszak lelkileg és testileg egyaránt megtépázta. Volt olyan nap, amikor harminckétszer hányt.

– Nagyon megcincálja az embert. Amikor a párom kopaszra nyírt egy géppel, az mindkettőnk számára roppant megrázó pillanat volt. Igyekeztünk mindent viccesen felfogni, de akkor nem ment: végigsírtam a fodrászkodást – nyilatkozta korábban az énekesnő, aki végül sikeresen legyőzte a betegséget. Mindez egy évvel ezelőtt történt, élete talán legfontosabb évfordulójáról egy Instagram-bejegyzésben emlékezett meg.


„1 éves lettem! Sokat agyaltam azon, hogy mit írjak, kavarognak a gondolataim... Magamban újraélem az elmúlt évet, de már nem a rossz ugrik be. Milyen érdekes… Telik az idő, folyamatosan gyógyítja a sebet a lelkemben. És megint arra gondolok – ahogy »soksokezredjére« –, hogy csak az számít: itt vagyok, ÉLEK!” – írta boldogan. A kommentek világossá teszik: példája sokaknak nyújt erőt.

„Nagyon örülök, hogy neked sikerült! Jó egészséget kívánok! Sajnos sok tragédiát látok. Nekem is sikerülni fog, sikerülni kell!” – üzente hozzászólásában az énekesnő egyik rajongója.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában