Ez az igazság

2022.08.12. 10:51

Gianni tisztázta, valóban gyereket vár-e Debreczeni Zita

Felröppent a pletyka, miszerint a pár a második gyermeküket várja. Gianni most tiszta vizet öntött a pohárba.

Fotó: TV2

Olaszországi nyaralásukból visszatérve volt a Mokka vendége Gianni Annoni, akinek többek közt arra a kérdésre kellett választ adnia: vajon jól látták-e a rajongók a vakáció alatt lőtt képeken, hogy Debreczeni Zitának gömbölyödik a hasa? Bár a pletykák hamar szárnyra kaptak a második trónörökös érkezéséről, sajnos ilyesmiről szó sincs. Gianni egyértelművé tette: noha szeretnének másik gyerkőcöt, párja jelenleg még nem terhes.

 

– Nem tudom, honnét jött ez a hír. Mindenféleképpen tervez az ember, ha a családra gondol, szeretné, hogy a gyerekének legyen testvére. Mi gondolunk rá természetesen, utána majd a jövő elmondja, hogy mi lesz. Sose tagadtuk, hogy gyereket akarunk, családot akarunk, innentől kezdve majd meglátjuk, mi lesz és mit ad a jövő – jelentette ki Gianni Annoni, akinek többek közt arra a kérdésre kellett választ adnia: vajon jól látták-e a rajongók a vakáció alatt lőtt képeken, hogy Debreczeni Zitának gömbölyödik a hasa? Bár a pletykák hamar szárnyra kaptak a második trónörökös érkezéséről, sajnos ilyesmiről szó sincs. Gianni egyértelművé tette: noha szeretnének másik gyerkőcöt, párja jelenleg még nem terhes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában