Fájdalom

2022.08.12. 05:00

Duzzadó botrány: nem akárki kelt Berki Mazsi védelmére

Orosz Barbara élő adásban mondta el a véleményét, miután sokan ízekre szedték Berki Mazsit.

Fotó: Instagram

Rászálltak a kommentelők Berki Mazsira, amiért férje, Berki Krisztián halála után Balira utazott. Szerintük az özvegy máris túllépett. Az egyre duzzadó botrány ügyében egy szakember nyilatkozott a csütörtök reggeli Mokkában, Orosz Barbara műsorvezető pedig Mazsi védelmére kelt.

Dr. Zelena András gyászterapeuta a műsorban elmondta, az emberek – főleg a kommentelők – hajlamosak a gyászoló kifelé mutatott mosolyából, vagy egy-egy boldogabb pillanatából következtetéseket levonni és ítélkezni úgy, hogy a maradék 99 százalék szomorúságot, fájdalmat és emlékezést nem látják.

A gyászt azonban mindenki máshogy éli meg. Van, akinél fél év, egy év, két év a feldolgozás, de a gyászoló akkor sem az elmúlás időszakának minden egyes pillanatában szomorú.

Kifejtette, míg régen a fekete öltözék viselete tradicionálisan egy évig tartott, mára már pár hétig vagy napig öltik magukra az elmúlás színét a gyászolók – írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában