Hoppá!

2022.07.20. 06:50

Elképesztő feltételek: senki nem akar Tóth Gabi kislányára vigyázni

Az ismert énekesnő tényleg nem kér sokat. Szeretné jó kezekben tudni pár órára Hannit.

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor hálásak azért, hogy tele vannak munkával, de emellett az összes idejüket a kislányukra, Hannarózára fordítják. Mégis vannak olyan helyzetek - mint minden szülő életében -, amikor segítségre van szükségük, ami a kislány felügyeletét illeti - írja a Ripost.

A nagyszülők is próbálnak besegíteni a házaspárnak, de Gabi érthető módon nem szeretné mindig őket megkérni, ezért döntött úgy, hogy babysittert keres. Az énekesnő a csalad.hu-s blogjában fejtette ki, hogy eleinte úgy hitte, nem lesz nehéz dolga találni egy megfelelő segítőt, aztán sajnos hamar rájött, hogy tévedett.

"Kezdetben elképzeltem, ahogy majd besétál Mary Poppins, bájos mosollyal az arcán, meglátja a csodálatos kislányomat, azonnal beleszeret az angyali fürtjeibe, szóba elegyednek, és örökké elválaszthatatlanok lesznek. Tényleg azt hittem, hogy tulajdonképpen napokon belül új családtagot üdvözölhetünk a házban"

- írta az énekesnő, aki persze találkozott néhány babysitterrel. Ezek az interjúk azonban nem alakultak valami fényesen. Volt, aki 600.000 forintot kért.

"Csak egy párat idéznék: «Előre egy hónapra tudnom kell, hogy mikor kell jönnöm. Amennyiben ahhoz képest változik, akkor is kérem a pénzt a lefoglalt időintervallumra» vagy «Nem cserélek pelenkát» vagy «Ha én itt vagyok, nem lehet itt szülő, mert akkor nyafog a gyerek» vagy «Nem főzök, és nem vagyok takarító.» (...) Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)"

- emlékezett vissza Gabi, akinek egyértelműek a feltételeik: csupán heti két nap, pár órára keres külső segítséget, aki figyel Hannira.

"Csak azt kértem (volna), hogy szeresse a kislányunkat, és vigyázzon rá hetente pár órát, hogy dolgozni tudjunk."

Szóval, Gabi egyelőre nem talált megfelelő babysittert, és kissé reménytelennek is érzi a helyzetet, de azért még bizakodik. 

Borítókép: Ripost

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában