Nincs megegyezés

2022.06.30. 10:00

A mulatós sztár volt feleségét szidja az anyagi gondjai miatt

Már két éve, hogy kimondták az egykori mulatós házaspár válását, még mindig nem tisztázták egymás között a közös vagyon elosztását. A Jolly művésznéven ismertté vált énekes most nagyon kikelt magából, mert szerinte nagy mértékben visszatartja őt volt felesége akadékoskodása.

Jolly, azaz Tarcsi Zoltán és volt felesége, Suzy nem csak közös vagyonon, hanem közös kislányuk felügyeleti jogán is osztoznak. Mindkettőjüknek a tízéves kislány jóléte az elsődleges szempont, bár a férfi egyre türelmetlenebb az egykori közös otthonuk értékesítése miatt.

Jolly azt állítja volt felesége, Királyvári Zsuzsanna miatt nem tud ingatlant vásárolni és kénytelen albérletben meghúzni magát a tőle húsz évvel fiatalabb párjával, ami a férfi szerint kidobott pénz és ez egyre jobban felidegesíti.

"Felháborítónak tartom, hogy egy harminc négyzetméteres garzonlakás már 40 millióért van meghirdetve. Nevetséges...
Volt feleségemmel anno volt egy megállapodásunk, hogy eladjuk a házat, és az árát elfelezzük,
de nem igazán mutat hajlandóságot arra, hogy ez valaha is megtörténjen. Viszont nekem elegem lett az albérletből! Nem akarok havi háromszázezer forintot kidobni a semmire" – mondta feldúltan a Borsnak a mulatós sztár, aki lehet vidéken talál új otthont magának, mivel sokat utazik és nagy helyre van szüksége az életmódja miatt.

Az elhangzott vádakra Suzy is reagált a lapnak, aki nem érti, hogy miért őt okolja a férfi a történtek miatt.

„Valóban igaz, hogy még nem született meg köztünk a teljes vagyonmegosztási megállapodás, de az nem igaz, hogy én nem mutatok hajlandóságot a dolgok békés rendezésére. Többször is egyeztettünk már a kérdésben, de az én ajánlatom nem felelt meg Jollynak, ahogy nekem sem az, amit ő tett. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy dűlőre fogunk jutni.

Nekem az a legfontosabb, hogy a kislányunk kis világa ne sérüljön és az ő jövője biztosítva legyen. Én kizárólag ezt tartom szem előtt és ez így is marad

– jelentette ki az énekesnő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában