Nagyon megijedt

2022.04.16. 07:15

Zimány Linda kórházi krízisen van túl - tragédia is történhetett volna

A gyönyörű jogász-modell általában pozitív hangulatú posztokat tesz közzé közösségi oldalain, ám a minap embert próbáló időszakról volt kénytelen beszámolni.

Rajongói tudják, hogy Linda imádja a kutyákat, ügyvédként szívügyének érzi, hogy rendszeresen felszólaljon a jogaikért. Imádott ölebével, Diorral is hihetetlen szoros lelki kötelék fűzi őket össze, ezért 

hatalmas sokk volt számára, hogy kedvencét majdnem elvesztette egy Addison-kórból fakadó krízisben, de szerencsére az állatorvosuk meg tudta menteni a kiskutya életét.

Életünk legkeményebb pár napján vagyunk túl. Majdnem elveszítettelek ebben a fránya Addison-krízisben, de az, hogy itt vagy is azt mutatja, hogy milyen erős a kötelék köztünk. Megmutatjuk együtt ennek az autoimmun betegségnek is, hogy mekkora csapat vagyunk, és bár mindketten még vékonyabbak most az idegtől és a megpróbáltatásoktól, de iszonyat erősek.
 

A legerősebb csajok!

 

– írta Instagram-posztjában a modell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában