Hoppá!

2022.01.31. 15:30

Felesége szőke bombázó koszorúslányával utazott el több hónapra Köcse György

Stana Alexandra és férje öt hónapnyi házasság után, novemberben szakítottak.

Tavaly novemberben 12 évnyi együtt élés és 5 hónapnyi házasság után véget ért a táncos álompár, Stana Alexandra és Köcse György kapcsolata. Azóta Alexandráról kiderült, hogy Meggyes Dávid oldalán keresi a boldogságot, volt párja pedig időközben szintén új partner után nézett  - írja az Origo.

„Jött egy külföldi munkalehetőség, amire közösen kértek fel minket. Gyuri sem szeretett volna elválni, de ő menni szeretett volna. Úgy vélte, hogy én követem, ha szeretem, én viszont azzal a feltétellel mentem férjhez, hogy már nem kerekedünk fel többet" 

- mondta Alexandra.

 

A férfi tehát útnak indult a munkára - immár egy új nő, Szőke Zsuzsanna oldalán.  

A profi táncos új partnere is szerepelt már a TV2 táncos show-műsorában, a Dancing with the Stars második évadában Szőke Zsuzsanna Kinizsi Ottó párjaként varázsolta el szépségével és tánctudásával a közönséget.

Köcse György és Szőke Zsuzsanna ugyanazon a napon posztoltak a frankfurti reptérről, ugyanolyan bőröndökkel. A férfi képe alá egykori Dancing with the Stars-os partnernője, Pásztor Anna is kommentelt, hogy jó utat kívánjon, azonban választ már Zsuzsi küldött a hozzászólásra.

 

 

A Borsnak Stana Alexandra megerősítette, hogy férje a volt koszorúslányával repült külföldre. A táncosnő csak annyit mondott: nem szeretne sárdobálásba kezdeni, nem kíván nyilatkozni a találgatásokról.

Borítókép: Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában