Vallomás

2022.01.27. 06:30

Berki Mazsi elárulta: ezért van romokban a házasságuk Krisztiánnal

A sztárpár pszichológushoz fordult, mert a várandósság alatt zátonyra futott a házasságuk. A pár mindent megtesz, hogy megoldják a problémáikat.

Mazsinak és Krisztiánnak életük legboldogabb pillanatait kellene átélniük, hiszen nemrég jött világra első közös gyermekük. Azonban mint december közepén kiderült, házasságuk megmentésén dolgozik a sztárpár. Berki Mazsi a TV2 Mokkában beszélt a mélypontjukról, és azt is elmondta, hogyan kezdődött a nehéz időszak – írja a Bors.

„Úgy éreztem, hogy inkább egymás mellett és nem együtt élünk. Ez nemcsak a baba érkezésével volt, hanem azért azt tudni kell, hogy amikor egy házasság megromlik vagy rosszabb lesz, akkor az hosszabb idő. Azt gondolom, hogy ugyanennyi kell, hogy rendbe is tegyük” 

– magyarázta Mazsi, aki elmondta, hogy az utóbbi időszakban már nem is tudtak beszélgetni Krisztiánnal, de nagyon szeretik egymást, ezért is kérték szakember segítségét.

 

 

A szakértő hozzátette, hogy egyáltalán nem egészséges, hogy a sztárpár ennyire a nyilvánosság előtt éli a mindennapjait, és jelenleg azon is dolgoznak, hogy olyan intim közeget hozzanak létre, ahonnan kizárják a külvilágot és a kommenteket.

Borítókép: Metropol

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában