Rejtélyes az egész

2021.12.04. 06:04

25 éve halottnak nyilvánított lányát keresi a magyar nő – felcsillant a remény, hogy életben lehet

Turbok Zsuzsanna újra hinni kezdett abban, hogy a lánya él.

Elképesztő történetet osztottak meg az egyik Facebook-csoportban.

Turbok Zsuzsanna 1996. november 18-án hozta világra kislányát, Turbok Gyöngyi Zsuzsannát. A kisbaba azonban hétnapos korában elhunyt, legalábbis az orvosok állítólag ezt mondták az édesanyának - írja a Ripost.

A nő abban a hitben élt az elmúlt 25 évben, hogy gyermeke már nem él, nemrégiben azonban hihetetlen dolog történt vele. Érkezett hozzá egy levél, amelynek címzettje a lánya volt. Zsuzsanna bement a hivatalba, hogy megkérdezze, mi ez a levél, hiszen kislánya halott.

A hivatalban megnézték a Turbok Gyöngyi Zsuzsanna nevet és a születési dátumot és kiderült, hogy a lány nincs halottnak nyilvánítva, még életben lehet.

Azt, hogy miképp történhet meg egy ilyen eset, vagy s igaz-e egyáltalán, azt egyelőre senki sem tudja. Zsuzsanna mindenesetre újra hinni kezdett abban, hogy gyermeke még él. Ezért most keresésbe kezdett, meg akarja találni a lányát.

Keresett személy: Turbok Gyöngyi Zsuzsanna

Született: 1996.11.18. , Budapest, Rókus kórház

Anyja neve: Turbok Zsuzsanna

Apja neve: Kiss István

Aki ismeri a keresett hölgyet, vagy bármilyen információval rendelkezik vele kapcsolatban, hívja a következő számot: +36 20 937 2562

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában