Bulvár-celeb

2021.10.08. 10:13

Berki Krisztián: „Nem akarok a szülőszobából a börtönbe menni”

Berki Krisztián és Mazsi már nagyon izgatottak a szüléssel kapcsolatban, de azért izgulnak, mert nem tudják, hogyan jutnak majd be a kórházba, ha nem ér ki időben a mentő vagy a taxi.

Forrás: TV2

Mazsi már az utolsó trimeszterben jár, így bármikor beindulhat nála a szülés. A leendő anyuka úgy érzi, mindenre felkészült, ám még így is van egy nagy stresszfaktor, amit nem tud figyelmen kívül hagyni. Mazsi természetes szülésre készül, és nagy boldogsággal várja kislánya érkezését.

„Felkészültünk a lányunk érkezésére, de ahogy elindul a szülés, az egy óriási nyomást tesz majd ránk. Nagyon várjuk, hogy megérkezzen a kislányom. Főleg a délutáni pihenőket várom, amikor majd a hasamon fog pihenni” – nyilatkozta a Borsnak a kétszeres apuka.

Berki Krisztián azért aggódik, hogy mi lesz akkor, ha megindul a szülés és a mentő vagy a taxi nem érkezik meg időben.

„Annak viszont majd szeretnék utánajárni, hogy egy vezetni tudó, de jogosítvánnyal nem rendelkező ember vezethet-e autót, ha vészhelyzet van, és ha igen, mi számít vészhelyzetnek? Mert ha a feleségemnél megindul a szülés vagy elfolyik a magzatvíz, akkor lehet, hogy olyan állapotba kerül, hogy nem tud vezetni, és a mentő vagy a taxi nem azonnal érkezik ki, úgyhogy nem tudom, hogy ezzel bűncselekményt követnék-e el, nem akarok a szülőszobából a börtönbe menni, de számomra ez igen érdekes kérdés” – mondta Berki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában