Bulvár-celeb

2021.06.08. 13:01

Rothadó tetemet találtak egy budapesti autóban, de az illető lakásában jött csak az igazi horror

A hatóság emberei lakossági bejelentés alapján vonultak ki a X. kerületi Liget utcába, egy autóból ugyanis elviselhetetlen bűz áradt. Elképesztő, ami ezek után kiderült...

Forrás: life.hu / Segítő Angyalok Facebook

A hatóság emberei lakossági bejelentés alapján vonultak ki a X. kerületi Liget utcába, egy autóból ugyanis elviselhetetlen bűz áradt. A kocsiban egy fekete zsákot talált a rendőrség, amelyben egy bomló tetem volt – írja a life.hu.

Nem lehetett megállapítani, hogy emberi vagy állati maradványról van szó, ezért a hatóság emberei segítséget kértek az állatmentőktől.

A helyszínre érkezve az autó tulajdonosától próbáltak megtudni részleteket az autóban található tetemről, ám az illető állításainak egyike sem felelt meg a valóságnak. Ezért lezárták az utcát, és teljes védőfelszerelésben kibontották a zsákot.

Megdöbbentő mi fogadta a rendőröket a lakásban
Fotó: life.hu / Segítő Angyalok Facebook

 

Ekkor vált bizonyossá, hogy egy állat teteme volt az autóban, méghozzá egy kutyáé. A chip segítségével beazonosították azt az állatorvost, amelyik elaltatta a kutyát.

Kiderült, hogy a kocsi tulajdonosa több állatorvosnál járt, azt állítva, hogy tetemszállítással és hamvasztással foglalkozik, ezért adta át neki az állatorvos a kutya testét. Így jutott tetemekhez...

Az illető lakásában aztán még nagyobb döbbenet fogadta a hatóság embereit és az állatmentőket.

Kitömött, preparált állati tetemeket találtak, csontokat, emberi és állati röntgenfelvételeket, koponyákat és friss tetemeket is, ezzel volt tele a lakás.

Pár „frissebb„ tetem a sültkrumpli mellett volt a fagyasztóban. Ekkor vált biztossá, hogy a férfi nem beszámítható, ezért a rendőrök értesítették a mentőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában