Bulvár-celeb

2021.04.24. 11:47

Megszakad a szív – titokban eltemetett szerelmét keresi Petra

34 évvel idősebb vőlegénye sírjára szeretne koszorút vinni a 28 éves Petra, de a férfi gyermekei nem árulják el, hova temet­tették el édesapjukat.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Petra érett gondolkodású nő, a 62 éves Lajos fiatalos, de komoly férfi volt. Nem csoda, hogy a 34 éves korkülönbség ellenére megtalálták a közös hangot. Az elvált férfi gyermekei viszont határozottan ellenezték a románcot – írja a Bors.

„Minket elsősorban az érdekelt, hogy szeretjük és megértjük egymást„

– mondta a Borsnak a gyászoló Petra, majd elmesélte, hogyan találkoztak. „Éppen mentem valahova, és történetesen Lajos ült a busz kormánya mögött. Szimpatikusak lettünk egymásnak, ezért megbeszéltük, hogy más körülmények között is találkozunk. A barátságunkból hamar szerelem lett. Tudtuk, hogy a korkülönbség szúrhatja mások szemét, de a boldogságunk nagyobb volt annál, hogy miattuk elengedjük egymást.”

A hölgy édesapja hamar megkedvelte a derék buszvezetőt, azonban a 62 éves férfi hiába tett meg mindent, ő nem tudta meggyőzni a fiait.

„Az én családom támogatott minket. Úgy éreztem, megtaláltam életem szerelmét. Ugyan még nem éltünk együtt, de boldog voltam, amikor megkérte a kezemet. Egy pillanatig sem gondolkodtam, hogy mit válaszoljak, örömmel mondtam igent.

A nagy körkülönbség ellenére hatalmas volt a szerelem
Fotó: Bors

 

Márciusra terveztük az esküvőnket„ – árulta el a gyászoló menyasszony. „Egy februári napon azonban Lajos rosszul lett, és a saját lábán bement a kórházba. Úgy gondolom, hogy a koronavírust kapta el. Egy hatágyas kórte­rembe került, gyorsan romlott az állapota” – idézte fel a történteket Petra.

Bár az orvosok mindent megtettek, a férfi február 15-én belehalt a betegségbe.

„Érdekes, hogy 34 év eltéréssel, de ugyanazon a napon születtünk. 16-án köszöntöttük volna egymást, de erre már nem volt lehetőségünk. Az ünneplés helyett a mély fájdalom jutott„ – mesélte Petra. A fiatal hölgynek egy kívánsága maradt: ugyan Lajos családja nem engedte meg, hogy részt vegyen a temetésen, szeretne legalább koszorút vinni a sírjára. A fiúk azonban azt sem árulják el neki, hol találja kedvese nyughelyét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában