Bulvár-celeb

2021.03.09. 07:26

Újabb rejtély: a vádlott előtt egy titokzatos férfi járt VV Fanni lakásán

A védelem szerint fontos lenne kideríteni, B. László érkezése előtt ki iszogathatott Fannival.

Forrás: Bors / RTL

Még mindig tartogat újat Novozánszki Fanni gyilkossági ügye, amiben egy titokzatos férfi feltűnése sok mindenre magyarázatot adhat, és akár alátámaszthatja a vádlott állítását, miszerint a celeblány már alélt volt, mire ő odaérkezett – írja a Bors.

– A rendőrség birtokában van egy négynapos kamerafelvétel, amiből eddig a védelem is csak annyit látott, amennyit a sajtó: hogy a vádlott cipeli a lányt a karján. De úgy vélem, mindenki rajta van a videókon, aki Fanni lakásában megfordulhatott azokban a napokban, és az ominózus délutánon... – mondta a Borsnak Brodmann Péter, aki szerint a rejtélyes idegen is – aki a dokumentációk szerint biztosan fent járt Fanni lakásán – rögzítve van a felvételeken.

A védelem szerint fontos lenne kideríteni, B. László érkezése előtt ki iszogathatott Fannival.

– A helyszínelés során a kollégák találtak egy műanyagpoharat és egy üvegpoharat is, DNS-maradványokkal. Előbbin beazonosítottuk Fannit és az egyik kuncsaftját, az üvegpoháron azonban Fannié mellett egy máig ismeretlen férfi DNS-e található – mondta a Fővárosi Törvényszéken egy nyomspecialista szakértőpáros.

Nagyon is fontos lenne beazonosítani az ismeretlen férfi DNS-t, ugyanis mindössze kettő darab koszos pohár volt az egyébként rendezett konyhában, így nagy valószínűséggel nem egyhetes, hanem aznapi mosatlanról van szó.

Annál is inkább, hiszen a műanyagpoháron Fanni első kuncsaftjának a DNS-ét találták meg, de a másik pohárból nem tudni ki ivott vele. Nem állítok semmit, de a DNS gazdája akár tudhatja is mi történt, mire a vádlott odaért a magatehetetlen Fanniért, akit ezután átadott két férfinak – mondja Bálint Roland védőügyvéd, aki indítványi kérelmet fontolgat a DNS beazonosításáért.

Több szakértőt is meghallgatnak
Fotó: Bors

Ez akár tű is lehet a szénakazalban, hiszen az ügy eddigi tanúi közül senkihez sem tartozik ez a DNS. A vádlott egykori védője, Dr. Brodmann Péter szerint viszont a kamera felvételeken ott kell lenni a titokzatos idegennek is. Azt lenne fontos újra megvizsgálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában