sehol nem találják

2021.02.10. 05:53

„Semmi nem vezetett eredményre” – aggódva keresik lányai az eltűnt édesanyát

Már több mint két hete, hogy Szilágyi Piroska nyom nélkül eltűnt, családja pedig azóta is égen-földön keresi őt.

Forrás: shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A család aggódva keresi az eltűnt édesanyát, Szilágyi Piroskát, és minden követ megmozgatnak, de bármilyen segítség hasznos lehet számukra.

Úgy tudni, a kutyás keresés jól indult, mivel az egyik keresőkutya felvette a hölgy lakásától a szagot és mintegy négy kilométeren keresztül irányt mutatott, viszont egy lápos-mocsaras területnél megakadtak

és a körülmények miatt nem tudtak tovább menni. Másnap a drónos keresés sem hozott sikert – írja a Ripost.

„Sajnos az elmúlt két hétben semmi nem vezetett eredményre Anyu eltűnésével kapcsolatban! Kerestük kutyákkal, drónnal! Úgy gondolom, most már mindenhol kerestük, ahol lehet! Kérem, mindenkinek ossza... Hátha ad valamilyen életjelet! Ha bárki tud a hollétéről, segítsen!” – kértek elkeseredésükben segítséget Szilágyi Piroska lányai a Facebook-on. A posztban azt írják, hogy a nő pszichésen zavart, orvosi kezelés alatt áll és téveszméi vannak, ráadásul az öngyilkossági hajlam sem kizárható nála.

Fotó: police.hu

A 63 éves asszony az Esztergom-kertvárosi otthonából tűnt el a Szalézi utcából, január 24-én 11 és 13 óra között. Azóta ismeretlen helyen tartózkodik – ahogy erről a kemma is beszámolt.

Az asszony vékony testalkatú, 160 centiméter magas, őszes rövid hajú, körülbelül 60 kilogramm, szemüveget visel. Eltűnésekor viselt ruházata: fekete széldzseki, fekete színű csizma.

 

A rendőrség várja azoknak a jelentkezését, akik Szilágyi Piroska tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentést tenni a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában