külföldön ez nagyon megy

2021.02.24. 14:00

Micsoda ötlet! Bárki kérhet személyre szabott üzenetet magyar sztároktól

Bárki kérhet ismert magyar emberektől személyre szabott üzenetet egy új magyar kezdeményezésnek köszönhetően. Az örökre szóló ajándék ráadásul egyes művészeknek segítséget is nyújthat a koronavírus-helyzetben.

Forrás: Ripost

A Sztárüzenethez hasonló kezdeményezés az Amerikai Egyesült Államokból indult. Egy digitális ajándékozási forma, melynek lényege, hogy a rajongók az ismert emberektől személyre szóló videóüzenetet rendelhetnek szeretteiknek, okozva ezzel felejthetetlen pillanatokat bármilyen alkalomra – írja a Bors.

Születésnapra, esküvői gratulációhoz, egy fontos bejelentéshez, vagy csak egy ugratás kedvéért is mondanak üzenetet a sztárok.

A sztaruzenet.hu oldalon zenészek, színészek és további ismert emberek teljesítenek kívánságot. Videóban üzen többek közt Pikali Gerda, Gazdag Tibor, Szerednyey Béla, Fenyvesi Zoli, Balázs Andi, Nagy Sándor, Várkonyi András, Heincz Gábor Biga, Dér Heni illetve Sipos Péter, és a lista napról napra bővül.

Az ötlet nemcsak amiatt fontos, mert örömet okoz másoknak, hanem esetenként bajba jutott, a pandémia miatt bevétel nélkül maradt művésznek is segít, Többük – a nehéz helyzet ellenére – leendő bevételeinek egy részét felajánlotta a Ments Életet Közhasznú Alapítvány részére. Ugyanakkor a sztárok közül sokan nem a támogatás miatt regisztráltak.

A célja mindenkinek az, hogy örök emléket nyújtson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában