jön a gólya?

2021.02.12. 07:03

Máris babát vár? Árulkodó fotót osztott meg közösségi oldalán Berki Mazsi

A napokban mesélte el Berki Krisztián felesége, Mazsi, hogy részükről bármikor érkezhet a baba. Egy árulkodó fotó alapján a rajongók úgy vélik, hogy már úton is van a pici.

Forrás: Instagram

Berki Krisztián és Mazsi már nagyon vágynak közös babára és minden hónapban azért izgulnak, hogy pozitív legyen a terhességi teszt. Saját gyerkőc mellett az örökbefogadás is szóba került.

A sztárpár rajongói körében nagyon hamar elindultak a találgatások és Mazsi egyik fotója miatt sokan úgy gondolják, hogy a feleség már áldott állapotban van.

Mazsi ugyanis feltett egy képet az Instagram-oldalára arról, hogy napok óta krumplifőzeléket eszik rántott párizsival, köretként pedig fetás salátát készít hozzá. Hozzátette, hogy mostanában sokkal fáradékonyabb, ami a furcsa étvágy mellett a várandósság egyik jele is lehet – írja a Ripost.

Babát vársz? Nagyon furi, hogy krumplifőzit eszel rántott párizsival és fetasajtos salival. És még fáradékony is vagy. Gratulálok, ha összejött a pici„ – olvasható az egyik rajongó kommentje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában