ez nem semmi...

2020.12.13. 20:50

A luxusfeleség tippjei: így foghat magának bárki milliárdos férjet!

Hozzávalók két személyre: egy darab milliárdos férfi, egy darab fifikás nő, aki rá tudja vezetni a férfit, hogy hogyan viselkedjen a nővel. Minderről egy videóblogot indított...

Forrás: Csősz Boglárka / Bors

Hiánypótló videoblogot indított a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Csősz Boglárka olyan hölgyeknek, akik hasoló életutat választanának maguknak. A celeb igazi profi a témában, tíz éve felesége Burak Talu-nak, egy török milliárdosnak. A jelek szerint a házasságuk jól működik, furcsa is, hogy Boglárka nem arról tart előadást, hogy miképp lehet működtetni egy házasságot, hanem inkább arról, hogy hogyan kell becserkészni egy durván gazdag facér férfit – írja a Bors.

A luxusfeleség a „Szerelemcsütörtök” című Youtube blogjában beszélt a részletekről:

A férfiakat fel kell készíteni, nem tudnak hirtelen döntéseket hozni, mert nem tudják, mire is vágyunk

– így szól Bogi tanácsa arra az esetre, ha ajándékot akarunk kapni. A luxusfeleség azt is elmondta, hogy mindegy, honnan van a férfi pénze. Ha kulturált a személy, akkor mindegy, hogy beleszületett a vagyonba, vagy önmaga szedte össze – fejtegeti Boglárka.

Fotó: Csősz Boglárka / Bors

Szerinte az is fontos, hogy minél kevesebbet kell mutatni a társadalom felé, nem kell az embereknek tudnia, hogy mennyire gazdagok.

Fontos, hogy egy nő ne csak otthon élje ki a feleség státuszát. Legyen hobbija, nem fontos ezzel pénzt keresnie, de találnia kell egy saját világot, ami az övé a férje nélkül. Ne a férjünk legyen a barátnőnk – figyelmeztet a luxusfeleség.

A férj helyzete a házasságban szent, ne használjuk arra, hogy mindent ki akarjunk vele beszélni – ajánlja Boglárka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában