nehéz időszak

2020.11.30. 05:40

Sírva omlott össze Vasvári Vivien: Mélyponton vagyok

Az egykori luxusfeleség eddig remekül állta a sarat a Farm VIP-ben, de ez a változás nála is betette a kaput.

Forrás: TV2

Hétfőn este elérkezik az összeköltözés ideje, vagyis innentől egy fedél alatt élnek a sárga és a piros csapat tagjai. Ráadásul elkezdődik az egyéni játék, hiszen a végén a Farm VIP-ben is csak egy maradhat.

Talán éppen ez a teher az, aminek súlya alatt Vasvári Vivien megroppant lelkileg. Hétfő este hiába ünneplik majd egy szüreti mulatsággal, hogy többé senkinek nem kell a pajtában aludnia, Vivi nem tud osztozni a többiek örömében – írja a Ripost.

„Jelenleg mélyponton vagyok és fáradt is vagyok. Új számomra a közeg, Ági és Évike sincs már itt, most jutottam el arra a pontra, hogy kivagyok.

Most ilyen kedvem van, de a napok majd eldöntik, merre alakulnak a dolgok. Én nem biztos, hogy mindent szeretnék megbeszélni a többiekkel, vannak dolgok, amik számomra magánügyek. Ha ez esetleg kihat a játékomra, akkor sincs semmi probléma, igyekszem majd kezelni” – mondta Vivi, akit az is nyomaszt, hogy egyelőre nem érzi magát közel a többi játékoshoz.

Fotó: TV2

„Egyedül érzem most magam, nyilván nekem kellene beilleszkednem a már összeszokott csapatba, de ez csak akkor működhet, ha a többiek is hagyják, és még nem tartok ott, hogy beleillenék ebbe a közösségbe” – magyarázta Vivien.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában