Járvány

2020.09.16. 14:45

Koronavírus-fertőzés gyanújával kórházba került Pataky Attila

Az énekesen kívül az Edda több tagja beteg, Kicska László karanténba került, valamint Gömöry Zsolt sincs túl jól.

Budapest, 2018. október 26. Pataky Attila rockzenész, 1974-től az Edda Művek énekese, dalszövegíró a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a meghívott vendégek az Edda Művek rockegyüttes megalakulását és pályáját elevenítik fel. MTVA Fotó: Zih Zsolt

Forrás: MTVA Fotó

Fotó: Zih Zsolt

Pataky Attila kórházban van, Kicska László karanténba került, valamint Gömöry Zsolt sincs túl jól.

„Nagyon ramatyul vagyok, de még nem biztos, hogy a koronavírust kaptam el. A teszt eredményére még várnom kell. Igen, hallottam, hogy Attila már kórházban van. Aggódom érte, remélem, minél előbb felépül” – nyilatkozta Gömöry Zsolt, a rockegyüttes billentyűs zeneszerzője.

Pataky Attila 69 éves, korábban több súlyos betegsége is volt, egy interjúban pedig elárulta, hogy kigyógyult a rákból. A Blikk megkeresésére elmondta, hogy a Szent László kórházban kezelik. „Nagyon nem vagyok jól... Persze hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez is” – bizakodott – írja az Origo.

Már egy hete is beteg volt a zenész. „Nehéz helyzetbe kerültünk, mert Pataky Attila betegségre hivatkozva az imént mondta le a szerdára tervezett forgatást. Ez egy másfél hónapra előre egyeztetett időpont volt, s most alig két napunk maradt valaki mást találnunk a helyére” – mondta akkor Hajdú Péter, akinek a héten indul új műsora a Life TV-n.

Pataky Attila akkor elmondta, valóban nem érzi jól magát. „Megfáztam, magas lázam van, az orvos tanácsára halasztottam el a forgatást. De két hét múlva pótolni fogjuk” – közölte az Edda frontembere.

Borítókép: Pataky Attila rockzenész, 1974-től az Edda Művek énekese, dalszövegíró a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában 2018. október 26-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában