Köszönet

2020.05.06. 06:00

A járvány hősei előtt tisztelegne ünnepi koncertjén Mága Zoltán

Ha a koronavírus-járvány alakulása engedi, Szent István király ünnepének másnapján, augusztus 21-én idén is megrendezi szokásos jótékonysági gálakoncertjét Mága Zoltán.

Budapest, 2018. augusztus 21. Mága Zoltán hegedûmûvész 100 templomi jótékonysági koncertsorozatának díszelõadása a budapesti Szent István-bazilika elõtt 2018. augusztus 21-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A budapesti Szent István-bazilika előtti téren megvalósuló nagyszabású szabadtéri koncerttel a járvány ellen küzdők iránti háláját szeretné kifejezni a hegedűművész – derül ki Facebook-bejegyzéséből. Mint írja, köszönetet szeretne mondani a kórházakban dolgozó orvosoknak és ápolóknak, a védekezésben szolgálatot teljesítő állami vezetőknek, rendőröknek, katonáknak, önkénteseknek és karitatív szervezeteknek, valamint azoknak, akik az alapvető szolgáltatásokat biztosítják napi szükségleteink kielégítéshez.

„Meggyőződésem, hogy kellő tisztelettel és megbecsüléssel kell adóznunk a hétköznapi hősöknek, akik vállalva a kockázatot is, lelkiismeretesen és tisztességgel látják el feladatukat”

- írja, reményét fejezve ki, hogy augusztusban már lehetőség lesz a rendezvény megtartására, és nemcsak a példamutató összefogásra emlékezhetünk, hanem fejet hajthatunk a vírus áldozatainak emléke előtt is.

Borítókép: Mága Zoltán jótékonysági koncertsorozatának díszelőadása a budapesti Szent István-bazilika előtt 2018. augusztus 21-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában