Járvány

2020.04.20. 14:32

Lélegeztetőgépet adományoz Mága Zoltán

Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész egy lélegeztetőgép vásárlásával segíti az egészségügyet a koronavírus elleni hatékony védekezésben a betegek mielőbbi gyógyulása érdekében.

Mága Zoltán közleményében emlékeztetett, hogy csatlakozott a TV2 Neked énekelek című élő, nemzeti összefogásra buzdító televíziós jótékonysági gálájához.

A műsorban jelentette be, hogy egy lélegeztetőgép vásárlásával segíti a betegek gyógyulását a koronavírus elleni védekezésben, és arra kérte honfitársait, tartsák be a rendkívüli veszélyhelyzet miatt elrendelt szabályokat.

Külön köszönetet nyilvánított Balázs Fecó Kossuth-díjas előadónak, és a szimfonikus zenekara tagjainak, hogy szerepet vállalva az otthonról készült produkcióban A csönd éve volt című slágert adhatták elő.

„Egy újabb felhívással élve a tehetős emberek fel az a kérésem, hogy támogassák a kórházakat, az egészségügyi intézményeket, segélyszervezeteket, vállaljanak szolidaritást” – fogalmazott Mága Zoltán.

„Lehetőségeik szerint járuljanak hozzá a járványveszéllyel szembeni küzdelemhez. Adjunk életet és reményt a betegeknek, embertársainknak!” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában